– Det ser ut til å bli et bra restaurant-år

Kurdiske Mahmut Eken er et kjent ansikt i Levanger og en person de fleste innbyggerne er på hils med. Ikke så rart kanskje, etter 14 år med pizzasuksess midt i Trehusbyen.

– UNGER SOM HAR DET TRYGT: – Det viktigste for meg er å kunne bo i Norge, ha jobb, frihet og unger som har det trygt. Her i Norge er skole og sykehuset gratis. Å betale skatt er for meg å betale inn på en forsikring, sier Mahmut Eken (44), majoritetseier i Orion Levanger og far til tre.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

LEVANGER: Mahmut Eken er 44 år og har snart bodd halvparten av sitt liv i Norge, de siste 14 av dem i Levanger. Han flyttet fra den lille byen Konya i nærheten av hovedstaden Ankara i Tyrkia for å bo i et bedre land, med større grad av trygghet for utdannelse, helse og alderdom. Han har funnet sitt paradis i Levanger.