Siktelsene for grov kroppsskade med døden til følge er frafalt

To siktede nektet straffskyld for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en mann i 50-årene ble funnet død hos naboen i Verdal lørdag. Etter foreløpig obduksjonsrapport søndag er siktelsen frafalt.

TO SIKTET: En mann i 50-årene ble funnet død hjemme hos naboen lørdag morgen. To personer, en mann og en kvinne, som tidligere hadde status som vitner er nå siktet. Politiet har sperret av to hus som del av etterforskningsarbeidet.   Foto: Joachim Waade Nessemo

Nyheter

VERDAL: To personer som tidligere hadde status som vitner ble siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en mann ble funnet død i naboens hus i Verdal lørdag morgen. Begge de siktede, en kvinne i 60-årene og en mann i 40-årene, nekter straffskyld.