Nå vil kundene ha elektrisk hovedbil

Hittil har elbil gjerne blitt kjøpt for å tjene rollen som nummer to-bil. Nå ser bilbransjen et trendskifte, der elbilen er i ferd med å bli eneste bil i husstanden.

Trend-endring: Elbil er i fokus som aldri før, og så langt i år har forhandlerne i Levanger,Verdal og Steinkjer solgt 29 prosent flere biler enn samme periode i 2019. Bilselger Torbjørn Gravdal ved Sulland Verdal ser tydelig at også folk som har vært nesten prinsipielle motstandere av elbil, nå endrer oppfatning.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

Bilselger Torbjørn Gravdal ved Sulland Verdal har det travlere enn noen gang med å selge elektrisk drevne biler. Nå er det ikke bare kundene som ser etter en nummer-to bil, som kan brukes til handleturen og til og fra jobben, som dominerer. Nå satser flere og flere på elbil som eneste bil i husstanden.