Er Sirkusmannen Nordens herligste?

Tor-Erik Johnsen fra Steinkjer elsker sirkus. I kveld kan han vinne finalen i TVNorge-serien Nordens herligste.
Nyheter

Steinkjer-mannen Tor-Erik Johnsen bare elsker sirkus, og er på fornavn med del fleste sirkusdirektører. Han har vært lidenskapelig opptatt av sirkus og sirkusliv i 35 år, og får gå på alle sirkus gratis.

Fascinert av triksene

Alle som jobber på sirkus i Norge vet hvem Tor-Erik er.

– Jeg er veldig fascinert av alle triksene som gjøres, sier Tor-Erik Johnsen selv om sin sirkusinteresse.

Glad for å ha kommet så langt

Av 150 påmeldte i serien, er det nå bare seks igjen foran finalen i Nordens herligste. To av de seks er nordmenn, og Tor-Erik Johnsen er glad for å ha kommet så langt.

LES OGSÅ: «Sirkuskongen» fra Steinkjer

Spenning før finalen

I kveld er det endelig klart for finalen, og brødrene Ylvis har invitert Indianermannen, Samson, Vinduspusseren, Sirkusmannen, Hannibal Hildorf og Entertainermannen til Bårdhaug Herregård i Orkanger for å konkurrere om den gjeve tittelen ”Nordens herligste”.

I løpet av tre dager skal de seks deltagerne leve og konkurrere sammen. Det store spørsmålet er hva som skjer når seks meget forskjellige personligheter samles?

Kvalifiserte dommere

Vil Indianermannen og Samson finne noen felles interesser? Blir det allsang med Hannibal Hildorf og Entertainermannen? Vil Vinduspusseren brøle til deltagerne, og finner Sirkusmannen noen som er interessert i å diskutere sirkus Zorbas siste forestilling?

En vinner skal kåres, og tre meget kvalifiserte dommere er hentet inn for å gi en profesjonell vurdering; Juger’n, Skjærgårdstrubaduren og Saueklippermannen er alle profilerte deltagere fra ”Norges herligste”.

Leter etter den mest unike

De tre skal overvåke og vurdere alt deltagerne gjør, og med et strengt blikk skal de finne den mest unike av dem.

Det blir en nervepirrende og morsom finale. Tor-Erik Johnsen vil ikke røpe hvordan det går, men varsler spenning til siste slutt.

– Dette har vært veldig artig å være med på. Rett og slett et kjempemessig opplegg!, sier Johnsen til Trønder-Avisa.