Skal du på Steinkjerfestivalen må du kjøpe billett snarest

Festivalledelsen egentlig utsolgt for festivalpass, men har noen flere til de som er kjappe.

– Skal du på festival, må du kjøpe på forhånd. Det nytter ikke å komme i døra i år, forteller festivalsjef Svein Bjørge. 

Nyheter

Steinkjerfestivalen går av stabelen til helga og varsler at de er straks tomme for festivalpass.

– Skal du på festival, må du kjøpe på forhånd. Det nytter ikke å komme i døra i år, forteller festivalsjef Svein Bjørge.

Målet hans er å selge 5600 billetter og han er ikke langt unna, melder han mandag kveld.

– Dette er den mestselgende versjonen av Steinkjerfestivalen noen sinne.

Nord-Trøndelags største scene

Faktisk har Bjørge sett seg nødt til å endre på billettene. På grunn av massivt salg av festivalpass, gikk de tom. Derfor har de nå valgt å skru ned antall dagspass og heller satse for fullt på festivalpass.

– Er dere i rute nå?

Vi er veldg i rute. Scenerigget er begynt. Det blir faktisk den største scenen som er bygd i Nord-Trøndelags historie. Man kan nesten si at det er en opplevelse å se byggverket i seg selv, smiler han.

Været blir moderat

Så var det været da. Trønderne har opplevd en strålende helg med over 20 grader både søndag og mandag. Men nå tar det slutt.

– Men det bryr vi oss ikke om. Vi forventer at det blir festivalvær, det betyr overskyet og noe regn. Men folk skal på festival uansett, så det er ikke noe vi frykter.

Relaterte saker:

Skjerper sikkerheten

Politiet og Steinkjerfestivalen tar ingen sjanser og vil være på den sikre siden i forbindelse med Hans Rotmos konsert i Rismelen 26. juni.

Steinkjerfestivalen skal ikke være en «rølpefestival»

Samarbeid mellom festivalen og fylkesmannen skal føre til mindre skader, slutt på overskjenking, og slutt på skjenking av mindreårige.

Bjørge: En trist utvikling

– Å være opptatt av «selfies» på konsert skygger over opplevelsen, mener Svein Bjørge