Marius tok blodig hevn over kameraten

Ble utsatt for motorsag-spøk tidligere i sommer. Hevnen ble alt annet enn søt.

Marius tar hevn etter motorsag-spøk

Nyheter

Tidligere i sommer ble Marius Høstland Strøm fra Namsos lurt trill rundt av kompisen Tom Daniel Hansen Sylte.

En motorsag uten kjede ble presset mot halsen til Strøm mens han satt og sov i en bil i de svenske skoger. Motorsagspøken gikk som en farsott på Facebook, og nærmer seg nå 100 millioner visninger på nettet.

Lagde spøk rundt overtro

Etter den groteske spøken, har Strøm brukt tiden godt for å planlegge en hevn overfor kompisen.

– Tom Daniel tror på mer mellom himmel og jord enn det man vet om og derfor valgte jeg å lage en spøk rundt dette, sier Strøm.

Han skaffet seg en billigversjon med fjernstyring av lys på soverommet til kompisen. I tillegg fikk han satt inn avspillingsutstyr med skrekklyder på ved senga til Tom Daniel som startet når strømmen slo seg på. I tillegg lå Strøm selv på gulvet i gangen innsmurt i ekte blod kjøpt på Meny med en stor øks ved siden av seg.

– Jeg skjønte at Tom Daniel ville reagere. Men at han skulle bli så skremt som han ble overrasket meg, ler Strøm.

100 millioner visninger

Han håper nå at denne spøken blir like populær som motorsag-spøken. Den nærmer seg nå 100 millioner visninger etter at medieselskapet Storyful og The Lad bibledelte saken.

– Også Bam Margera fra Jackass delte videoen. Bare der fikk den åtte millioner visninger, sier Strøm.

Men kompisen Tom Daniel har ingen grunn til å føle seg trygg selv  om han ble utsatt for  hevn. Strøm har enda flere ideer på lur som er mye verre enn den kompisen ble utsatt for denne gang.