Ravlo og Ovesen i futsal-form

Nyheter

Vegakameratene vant begge sine eliteseriekamper i futsal i Bergen i helga.

Lørdag ble Horten slått 5-1, før Høllen ble sendt hjem med sifrene 1-4 søndag.

Kim Rune Ovesen og Morten Ravlo scoret hvert sitt mål i lørdagens kamp. Ovesen fortsatte det gode spillet søndag, og satte inn både 3-1- og 4-1-målet for de regjerende eliteseriemesterne.

Drømmehelg

Med full pott fra Bergen, samt svært gunstige resultater fra de øvrige kampene, ligger Vegakameratene godt an foran siste halvdel av sesongen.

Solør topper tabellen ett poeng foran Vegakameratene, men har spilt tre kamper mer. KFUM ligger på plassen bak kameratene, med like mange poeng, men med to kamper mer spilt. Tiller på fjerde er poenget bak, men har spilt en kamp mer enn Vegakameratene.

Trener Kai Bardal fra Steinkjer er naturligvis godt fornøyd med helga og tabellsituasjonen.

- Det kommer noen svært viktige kamper de kommende ukene, og først etter det kan vi begynne å lese mer ut av tabellen. Vi kontrollerer begge kampene i helga, men det er fortsatt noen mindre gode perioder. Når det er sagt så er vi godt i rute, og jeg er fornøyd med hvordan laget framstår for tida, sier Bardal.

Scoringsglad Le Bozec

Kameratenes trondheimskolleger Nidaros har slitt i sesongstarten, men tok fem kjærkomne poeng på tre kamper i helga.

Steinkjergutten Julien Le Bozec viser gryende form, og satte inn ett mål i hver av kampene. Det ble poengdeling mot Høllen (3-3) og Holmlia (5-5), før Vadmyra ble knust 6-0 søndag.

Lokalkamper i vente

Kommende helg er det duket for nye oppgjør i KVT-hallen i Trondheim. Vegakameratene møter både Tiller og Nidaros lørdag.

To helger etter er det full runde i Stjørdalshallen.