Christian Stav ny sjef i NTE

Ble utnevnt til konsernsjef i dag.

Ny sjef: Christian Stav ble utnevnt til konserndirektør i dag.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Christian Stav er tilsatt som ny konsernsjef i NTE og tiltrer umiddelbart, skriver NTE i en pressemelding.

Stav har vært konstituert i stillingen siden 1. juli.

– Christian Stav er tilsatt som konsernsjef fordi han er best egnet til å lede NTE gjennom de omstillingene selskapet nå står overfor, sier styreleder i NTE Bjørnar Skjevik.

- Jeg mener at NTE, gjennom vilje til omstilling, fortsatt har de mest interessante årene foran seg, sier konsernsjef Christian Stav.

Han sier videre at det er et privilegium og et stort ansvar å få videreutvikle NTE som representerer Nord Trøndelags arvesølv. 

Stav sier han ønsker seg et mer fremoverlent NTE som er ledende i sin bransje både når det gjelder effektivitet og lønnsomhet.

- Konkurransekraften må derfor styrkes betydelig gjennom omstilling. Skal NTE også i framtiden være en viktig bidragsyter i det nordtrønderske samfunnet, må selskapet bli mer forretningsorientert både i kultur og handling, sier han.

Christan Stav er 44 år, opprinnelig fra Follafoss, samboer og har to barn. Han ble ansatt i NTE som økonomi- og finansdirektør i 2007 og var før det partner i Ernst & Young sin konsulentvirksomhet. Stav er siviløkonom, statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole.