Kortnebbgåsas ve & vel til finalen

Gjengen fra Beitstad er en av tre kandidater som nå kjemper om Frivillighetsprisen.
Nyheter

Mandag ble det klart at Kortnebbgåsas ve & vel fra Beitstad ble stemt videre til finalen i Frivillighetsprisen.

Frivillighetsprisen deles ut til en initiativrik person, lokal forening eller en gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg.

Fem kandidater ble til tre

Fem kandidater var nominert til prisen hvor det fra til i dag har vært mulig å stemme på kandidatene på på God morgen Norges nettsider.


Gjess - Beitstad skal på TV!

Kortnebbgåsas ve & vel er en av fem nasjonale kandidater som kan vinne Frivillighetsprisen 2012.


Da avstemningen ble avsluttet mandag 3. desember kl. 10.00 var Kortnebbgåsas ve & vel en av de tre bidragene som var i finalen. Jo Kristian Kvernland er en av intiativtakerne bak foreningen. Han synes det er helt surrealistisk at de nå er i finalen.

– Nord-Trøndelag er det store dugnadsfylket hvor mange gjør en kjempeinnsats. Da er det ganske utrolig at vi blir plukket ut, sier Kvernland.

Stort klapp på skulderen

Plassen i finalen tar han som et eksremt stort klapp på skuldra og er nå spent på hvem som går til topps i konkurransen.

– Alle finaledeltakerne er bedt på festmiddag på Nasjonalgalleriet tirsdag kveld. Da vil vinneren bli offentliggjort, sier Kvernland.

Vinneren  kunngjøres i God morgen Norge 5. desember.

Løfter fram gode eksempler

Frivillighetsprisens mål er å sette fokus på det arbeidet noen mennesker legger ned for andre. Dessuten er det viktig å skape engasjement rundt frivillig arbeid.

Prisen skal synliggjøre frivillighetens verdi gjennom å løfte fram gode eksempler på resultater av frivillig innsats.