Her er sommerens beste bilder

Trønder-Avisa har kåret de beste blinkskuddene blant våre leseres innsendte sommerbilder.

VANT KAMERA Ann Mari Sørhøy og datteren Tyra Margrethe pakker her opp esken med premien for årets beste sommerbilde – et Canon digitalt speilreflekskamera. 

Nyheter

Over 900 bilder ble sendt inn til konkurransen, og fotosjef Johan Arnt Nesgård i Trønder-Avisa har plukket ut tre vinnerbilder.

Ann Mari Sørhøy fra Steinkjer stakk av med førstepremien, et digitalt speilreflekskamera, for sitt herlige bilde av datteren Tyra Margrethe på trampoline.

– Å, så artig! Det var jo så mange bra bilder med i konkurransen, så jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gå helt til topps, sier Ann Mari Sørhøy. Hun er billedkunstner, og tar mange bilder. Vinnerbildet tok hun en sommerdag da datteren Tyra (2) hoppet på trampoline og håret sto til alle kanter.

– Jeg måtte løpe inn i huset for å hente kameraet. Heldigvis rakk jeg å fange øyeblikket, sier en glad vinner.

Stian Brattgjerd Krogstad fra Levanger tok andreplassen med sitt actionbilde av seg selv på vannski.

– Bildet er tatt med et GoPro actionkamera som er montert på den ene vannskia, sier fotografen om bildet.

Han forteller at det passer bra å vinne et kompaktkamera som han kan ha med seg når han skal ut å reise neste sommer.

3.-plassen i sommerfotokonkurransen gikk til Lasse Haugmo fra Namsos. Han foreviget sønnen Martin da bestefar kjølte ned gutten med en bøtte vann i sommer. Dette bildet fikk også flest SMS-stemmer blant leserne, og Haugmo vant dermed både et digitalt kompaktkamera og en iPad mini.