Se valgdebatten fra Inderøy:

Rivalisering eller samarbeid på Innherred?

Politikere fra Innherred møttes til debatt mandag ettermiddag.
Valg

I et samarbeid mellom NRK Trøndelag, Trønder-Avisa og Mediehuset Innherred ble politikere fra Innherred utfordret på en rekke tema på Øyna i Inderøy mandag ettermiddag.

Er det en felles identitet som er kimen til rivalisering eller samarbeid på Innherred? Steinkjers rolle som hovedstad for Innherred ble også diskutert, det samme ble jordvernet på Innherred. Og hvordan er det egentlig for Frosta og Snåsa som står alene på hver sin kant av innherredsregionen? Er de mellom barken og veden, eller lykkelig alene?

PS: En teknisk feil gjør at videoen starter først etter 10 minutter.

Trønder-Avisa følger valgkampen tett i vårt område. Vi presenterer trønderske kommuner før valget: de nordtrønderske kommunene, samt fylkeshovedstaden Trondheim. I tillegg følger vi valgkampen i fylkeskommunen tett.

Les alt om valget på www.t-a.no/nyheter/valg/.

Usikker på hvem som skal få din stemme? Prøv valgomaten!

Valgdagen for årets kommunestyre- og fylkestingsvalg er mandag 9. september. Mange kommuner holder også valg søndag 8. september.

På valgdagen den 9. september må du stemme i den kommunen der du var registrert i folkeregisteret som bosatt 30. juni 2019. Kommunen informerer om åpningstider og hvor du kan stemme på valgdagen. Du kan stemme i hvilket som helst valglokale i kommunen.

Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune i landet. Finn ditt nærmeste forhåndsstemmelokale og åpningstider. Du kan også ta kontakt med kommunen du oppholder deg i for å få informasjon om hvor og når du kan forhåndsstemme. Den ordinære perioden for forhåndsstemmegivning starter 12. august og varer til og med 6. september. Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune i landet.

Kilder: Trønder-Avisa og valg.no

Valg