Gå til sidens hovedinnhold

Påkjørt grevling, steinras,snø og kuling

I natt ble en grevling påkjørt og en stein har rast ut i nærheten av et boligfelt. Her er Trønder-Avisas morgenrapport!

Klokka 05.31 ble det meldt om en påkjørt grevling i Steinkjer. Grevlingen var død, og det var ikke noen skade på bil.

– Siden det da var snakk om et dødt dyr i vegbanen, ble vegtrafikksentralen orientert, og de ordnet med mannskap som plukket opp dyret, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Hangaas.

Evakuert etter steinras

Tirsdag kveld løsnet en større stein i en bratt skråning og trillet ned ved et boligfelt i Malm. Dette førte til at fem hus ble evakuert.

Mye snø og vind

Det meldes fremdeles mye snø i Trøndelag. Langs kysten blåser det godt, med nord og nordvest liten kuling, og periodevis stiv kuling utsatte steder. Vinden vil avta utover ettermiddagen. Ellers meldes det snøbyger og haglbyger, og det kan bli torden tidlig på dagen.

Trafikkmeldinger

Ved Elvran - Vinsmyr, på strekningen Flora - Hell, blir vegen stengt på grunn av sprengningsarbeid fra 13.00 til 13.45 i dag.

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stengt på grunn av sprengningsarbeid fra 09.30 til 10.00.

E6 Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stengt på grunn av sprengningsarbeid fra 17.30 til 18.00

900 nye tilfeller

Det siste døgnet har det blitt registrert 900 nye tilfeller av koronasmitte i Norge. 12 av disse var i Trøndelag. Ifølge VGs oversikt er smittetrenden for hele landet synkende, mens den er flat for Trøndelag.

Nybåten til 66 millioner driver rundt i norskehavet

Den nye arbeidsbåten til firmaet AQS i Flatanger har falt av frakteskipet Eemslift Hendrik som driver rundt vest for Ålesund. Nå ligger båten og driver noen nautiske mil unna frakteskipet.

Les også

Nybåten til 66 millioner driver rundt i Norskehavet: – Det må lages en plan for å hente den på et vis, men slik været er der nå er det vel umulig

Kommentarer til denne saken