En melder klaget på forstyrrelse av natteroen i Verdal natt til tirsdag. Politiet rykket ikke ut, men fikk beskjed om at det etter hvert ble stille på adressen.

På Felleskjøpet i samme kommune gikk det en alarm like før klokka 2. Det var bare en falsk alarm, forteller politiets operasjonsleder Wenche Johnsen.

Klokka 4, også det i Verdal, ble et rådyr påkjørt. Viltnemnda ble varslet, sier operasjonslederen.

Vind og regn

Været blir så som så tirsdag, dersom man skal tro på Yrs tekstvarsel for den kommende dagen:

«Skiftende bris, i natt sørvest stiv kuling på kysten i sør. I ettermiddag økning til sørvestlig sterk kuling på kysten og utsatte steder i nord, i kveld til dels liten storm på kysten. Perioder med regn, fra i kveld økende nedbør i nord.»

I Inderøy vil temperaturene svinge fra 0 til 7 gjennom dagen. Det vil blåse og regne gjennom hele dagen, men særlig vinden vil øke i styrke i kveld.

På T-A.no

På Trønder-Avisas nettutgave tirsdag morgen kan du blant annet lese at bilforhandlerne ikke er særlig bekymret for prisdumpen Tesla gjorde, og mener det hele er litt opphausset:

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) tror ikke vi får tilbake tiden der strømprisene var på et jevnt lavt nivå over tid. Han tror snarere tvert imot at variasjonene blir store i årene som kommer:

En innherredsmann i 30-årsalderen hadde planer om å ha seksuell omgang med tre mindreårige jenter da han ble stoppet av politiet:

Andre nyheter

Dette er noen av nattens viktigste nyheter fra inn- og utland, ifølge NTB:

Nav-sjefen innkalt på teppet

Nav-direktør Hans Christian Holte må møte hos arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) og svare for Navs IT-sprekk. Mjøs Persen vil ha svar fra Nav-direktøren etter mandagens sak i Klassekampen der det kom fram at Navs interne prognoser så sent som i oktober spådde et samlet tap på 1,74 milliarder kroner for IT-prosjektet Prosjekt 3.

Dyrevernere vil ha krav om vandelsattest

Dyrevernalliansen vil ha krav om politiattest for alle som skal kjøpe eller jobbe med dyr. Dyrevernalliansen ønsker seg en vandelsattest etter modell av den man må legge fram om man skal jobbe med barn. Den såkalte dyrevelferdsattesten skal gjelde alle som skal kjøpe eller jobbe med husdyr eller kjæledyr, skriver Nationen.

Ingen pågrepet etter skyting i Oslo

Tirsdag morgen er mannen som løsnet et skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo fortsatt på frifot. Skyteepisoden skjedde rundt klokken 21.40. En mann kom inn på gatekjøkkenet, rettet et våpen mot en mann bak disken og fyrte av, men han traff ikke.

– Vi har ingen navn på blokka. Motiv er ikke avklart, og jeg kan ikke komme inn på hva fornærmede har forklart i avhør, sier vaktleder Stina Edelman ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB ved 5-tiden tirsdag morgen.

Sju drept i California

Sju personer er drept på en gård og en landbruksforhandler i Half Moon Bay nær San Francisco, melder amerikanske medier.

Senere i natt norsk tid ble en mistenkt gjerningsmann, en 67 år gammel asiat, pågrepet uten dramatikk i et kjøretøy på en parkeringsplass i Half Moon Bay. Et skytevåpen ble funnet i bilen hans. Lokalpolitiker Debbie Ruddock sier at alle ofrene var kinesiske gårdsarbeidere. Lokale myndigheter oppgir at 67-åringen var ansatt på en av de to arbeidsplassene.