NAMSOS: – Vi fikk melding om at det var festbråk og høy musikk i et utleid forsamlingslokale i Namsos i natt. Dette ble meldt til oss klokka 00:36, forteller operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt.

En patrulje dro til lokalet for å roe ned festen.

– Festdeltakerne fikk beskjed om at de kunne fortsette festen, men de måtte skru ned musikken og generelt dempe støyen, forteller han.

Dette fungerte ei lita stund, men etter tjue minutter tok støyen seg opp igjen.

– Festdeltakerne fikk en mulighet de ikke valgte å benytte seg av, og patruljen måtte dit å avslutte festen. Klokka 01:34 var festen stengt og deltakerne hjemsendt, forteller Volden.

– Ellers har det vært særdeles stille og rolig i både nordre og søndre del av fylket i natt, forteller

Nok en gråværsdag

Sommerværet lar vente på seg, og det blir nok en dag med skyet vær og regn i Trøndelag.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørvestlig bris, på kysten periodevis frisk bris. Perioder med regn og regnbyger. Utrygt for lave tåkeskyer i sør og lokal tåke i nord.

Vegarbeid og asfaltlegging

På Fv 770 mellom Smedvikaunet og Mulstad i Nærøysund begynner det asfaltarbeid i kveld. Mellom klokka 18:00 og 06:00 vil fartsgrensen reduseres til 50 km/t, i tillegg til at trafikken blir dirigert manuelt.

På Fv 17 mellom Andskardodden og Rødhammertunnelen i Namsos er ett kjørefelt stengt på grunn av vegarbeid. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t. Det er lysregulering på strekningen.

På Ev 6 mellom Sneve og Asphaugen i Steinkjer pågår det asfaltarbeid mellom klokka 21:00 og 06:00 i dag og i morgen. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t, og trafikken dirigeres manuelt.

På Ev 6 mellom Skogstad og Vonheim i Steinkjer pågår det vegarbeid mellom klokka 22:00 og 06:00 i dag og i morgen. Dette fører til at vegen er stengt i korte perioder. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t, og trafikken dirigeres manuelt.

På Ev 6 mellom Nordre Hammer og Vassmarka i Levanger pågår det vegarbeid mellom klokka 07:00 og 16:00. Dette fører til endret kjøremønster, og fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Hos T-A i dag

Også i år konkurrerer flere nordtrønderske lokalmatprodusenter om tittelen Årets Produkt, men én finalist har spesielt gode odds i forkant av sommerens kåring.

Å forsyne Ytterøya med nytt og bedre vann vil koste kommunen godt over 100 millioner kroner, viser nye overslag. Nå skal politikerne vurdere saken.

Fylkeskommunen ga slipp på skolebygget, så kjøperen – laksemilliardæren Helge Gåsø – endte med å betale mindre enn nest høyeste bud. To og et halvt år senere solgte han det videre for over dobbel pris.