TRØNDELAG: Politiet har fått inn flere forstyrrelser av natteroen i løpet av natta.

- Vi fikk inn en melding i Stjørdal og en i Levanger. Begge ble løst over telefon, og en patrulje kjørte forbi for å sjekke og da var det rolig, forteller operasjonsleder hos politiet, Maja Sagen.

I Verdal ble et rådyr påkjørt litt over klokka seks på morgenen. Det skal ha blitt drept i sammenstøtet ed bilen.

- Viltnemnda tar over og sørger for å ta hånd om viltet. Det var ingen personskade, opplyser Sagen.

Fra sol til ruskevær

Tidligere meldte Yr om sol og finvær denne onsdagen. Dessverre kan det se ut som været har snudd og at det blir en noe mer ruskete påskedag. Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

Vestlig frisk bris og til dels liten kuling på kysten, fra sent i ettermiddag nordvest bris. Enkelte regnbyger, snøbyger over 200-400 meter.

Smitteoppdatering

I følge VGs korona-spesial er det registrert 1069 nye koronatilfeller i Norge siste døgn. Smitten i Trøndelag har i lang tid vært svært lav, men det kan se ut som smittetallene her også begynner å øke. Tilsammen 13 tilfeller er registrert i Trøndelag siste døgn, 7 i Trondheim, ett i Stjørdal og ett i Levanger.

Hos Trønder-Avisa i dag

Odd Georg Skjemstad synes det var merkelig at alarmselgeren spurte om Paracet og vann da han kom på døra. Nå er politiet koblet på saken.

Stjørdal Golfklubb ønsker å forlenge sesongen og gjøre forholdene bedre for stadig flere golfspillere. Planen er å bygge takoverbygg over 10 av de 26 utslagsstedene.

Nå gjøres det et skippertak for å få ned ventetid og fristbrudd ved sykehusene i Midt-Norge.