TRØNDELAG: Operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt forteller om ei rolig natt i hele nordre del av Trøndelag.

Politiet i Namdalen rykket riktignok ut på et oppdrag i går kveld da et par i Grong kommune ringte politiet, men endte med å snu før de kom fram.

– Vi ble oppringt 22:56 da det var en krangel mellom et par som ikke bor sammen lenger, og paret klarte ikke bli enige. Før politiet kom fram ble de enige om å ta opp diskusjonen på dagtid en annen gang, forteller Engen.

Patruljen endte derfor med å snu og kjøre tilbake til Namsos.

8 av 10 nordmenn planlegger ferie i år

Norsk reiseliv melder om det de kaller booking-boom, skriver NRK.

Dette til tross for bekymringer knyttet til renteheving, strømpris og drivstoff.

Men selv om 8 av 10 planlegger å dra på sommerferie i år, er det 66 prosent som planlegger kortreist ferie her hjemme i Norge.

Stort sett oppholdsvær

I deler av Trøndelag er det meldt litt regn på formiddagen, men bortsett fra dette ser det ut til å stort sett bli oppholdsvær i dag.

Det melder riktignok ikke noen særlig sommervarme.

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

Sørvest opp i frisk bris. Skyet. Regn og regnbyger. Lokal tåke. I kveld kan hende torden i indre strøk i sør.

Trafikkmeldinger

Fv 6974 ved Heimstad i Steinkjer: Det pågår vegarbeid mellom klokka 07:00 og 15:00 i dag og i morgen. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Ev 6 mellom Skogstad og Vonheim i Steinkjer: Det pågår vegarbeid mellom klokka 22:00 og 06:00. Vegen stenges i korte perioder.

Fv 770 mellom Smedvikaunet og Mulstad i Nærøysund: Asfaltarbeid pågår mellom klokka 18:00 og 06:00. Fartsgrensen på strekningen er redusert til 50 km/t og trafikken dirigeres manuelt.

Fv 17 mellom Andskardodden og Rødhammertunnelen i Namsos: Ett kjørefelt er stengt på grunn av vegarbeid. Fartsgrensen på strekningen er redusert til 50 km/t, og vegen stenges i korte perioder. Det er lysregulering på stedet.

Hos T-A i dag

Ivar Follinglo Moe (18) fra Selbu og Strinda videregående skole gikk onsdag seirende ut av delfinalen i kokkekonkurransen European Young Chef Award 2022.

Mannen i 30-årsalderen mistenkte at eksen hadde besøk av en venn, og oppsøkte henne. Da han fant ut at hun laget mat sammen med denne mannen kokte det over.