TRØNDELAG: Klokka 23:23 ble det meldt om at noen rånere lagde bråk utenfor et industriområde i Stjørdal.

– Det var bare en innringer, og det var snakk om tre eller fire biler, opplyser operasjonsleder i politiet, Rune Brandmo.

Flere viltpåkjørsler

Klokka 23:20 ble et rådyr påkjørt på Namsosvegen i Steinkjer. Dyret døde i sammenstøtet, og overtatt av viltnemda.

– Bilen var også såpass skada at bilisten måtte ha bilhjelp. Men det er ingen personskade, forteller Brandmo.

Litt senere, klokka 00:42 ble det meldt om påkjørsel av et rådyr to kilometer fra fergeleiet på Ølhammeren i Namsos kommune.

– Bilisten fortalte at dyret ble påkjørt i såpass lav fart at dyret sprang videre. Viltnemda er derfor kontaktet for å gjennomføre søk etter rådyret.

Også i Nærøysund kommune ble et rådyr påkjørt i natt. Det ble meldt inn klokka 01:52, og rådyret omkom. Viltnemda har overtatt dyret. Bilen har litt skader i fronten.

– Vi i politiet har hatt det rolig, mens viltnemda har nok hatt det litt mer travelt enn oss, sier Brandmo.

Været i dag

Det blir sol i Trøndelag i dag, mens temperaturene vil ligge mellom 15 og 20 grader. De varmeste temperaturene blir å finne i sør. Innbyggerne langs Trondheimsfjorden må kanskje belage seg på litt nedbør i løpet av kvelden.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Østlig bris, fra i ettermiddag nordøstlig frisk bris på kysten, liten kuling i fjellet. Skyet eller delvis skyet. Mulighet for enkelte regnbyger nord for Trondheimsfjorden, ellers oppholdsvær. I kveld tilskyende og litt regn i sør.

Al-Quidas leder drept

Mens det stort sett har vært en stille og rolig natt i Trøndelag, har USAs president, Joe Biden, bekreftet at al-Quidas leder, Ayman al-Zawahri, ble drept i et droneangrep i Afghanistan lørdag.

President Biden fortalte på en pressekonferanse i natt at rettferdigheten har seiret.

Mer fra Trønder-Avisa