Gå til sidens hovedinnhold

Redusert kapasitet på fergesambandet Vennesund-Holm

God morgen, kjære leser. Fergesambandet Holm-Vennesund har for øyeblikket redusert kapasitet, og i dagens morgenrapport kan du lese om været for dagen og smittetall.

TRØNDELAG: Det har vært en svært rolig natt for politiet i nordre del av Trøndelag.

– Det har ikke skjedd en eneste ting, forteller operasjonsleder, Ebbe Kimo.

Les også

Fornøyd med resultatet – melder om jevnlige kontroller framover

Redusert kapasitet

Suppleringsruta til fergesambandet Holm-Vennesund er innstilt inntil videre på grunn av tekniske problemer. Torghatten trafikkselskap opplyser at det vil være redusert kapasitet på sambandet.

Regn og smittetall

På morgenen og formiddagen er det forventet regn over stort sett hele nordre del av Trøndelag. Utover ettermiddagen vil regnet gi seg og det vil bli oppholds og overskyet ut dagen. Temperaturen vil ligge mellom 10 til 15 grader de fleste steder, og det vil komme inn en svak til frisk bris fra vestlig retning.

Les også

Ville ha flere damer til å fiske – brukte Jens og Isak som agn

Siste døgn er det blitt registrert 189 nye smittetilfeller i Norge, ni av de i Trøndelag. 7 i Trondheim, ett i Stjørdal og ett i Steinkjer. 60,21 % av befolkninga har nå fått minst én vaksinedose, mens 31,30 % er fullvaksinert. Smittetrenden i fylket er forøyeblikket synkende.

Tallene er hentet fra VGs korona-spesial.

Hos Trønder-Avisa i dag

Å finne ut av hvem som står bak et enkelt sykkeltyveri er ikke det som blir prioritert høyest hos politiet, men politisjef Snorre Haugdahl forteller at de tar det på alvor og prøver å finne ut hvem som står bak.

Les også

Merkbart flere innbrudd og tyverier: – Gjerningsmennene har peiling på hva de holder på med

– Det var en ekstrem hendelse og det mest krevende oppdraget jeg har vært med på i min karriere i politiet, forteller politi, Håvard Gåsbakk, om pågripelsen av terroristen Anders Behring Breivik.

Les også

Håvard (47) pågrep massedrapsmannen: – Vi må være bevisste på hvor galt det kan gå

Prisene for en plass i SFO varierer i hele landet. I noen kommuner er det gratis, i andre må man betale over 3000 kr i måneden.

Les også

Store forskjeller på SFO-priser innad i Nord-Trøndelag

Susanne Furøy Wergeland fra Levanger er en av programlederne i Discovery og TV Norge som jobber med Tokyo-OL fra TV studioet i Nydalen.

Les også

Levangsbygg skal lede OL-sendingene: – Tripper rundt og klarer ikke å vente

Kommentarer til denne saken