Det har skjedd svært lite natt til torsdag denne uka, melder operasjonsleder Ebbe Kimo hos politiet i Trøndelag.

– Det har vært veldig rolig i natt, sier operasjonslederen.

Det eneste han har å melde om er ei påkjørt katt på Røra i Inderøy.

– Men vi vet ikke skjebnen til katten, fordi da innringer snudde for å se hvordan det gikk med den var den sporløst forsvunnet, forteller operasjonslederen.

På T-A i dag

Elgjakta er i gang for fult og førstegangsjeger Julie (37) felte denne elgoksen: – Det var veldig spennende:

Politiet presenterer siktelse mot mann i 30-årene for oppbevaring av flere ulike typer narkotika. Fredag blir straffesaken mot mannen avgjort.

Mange eksperter trekker nå fram ultraprosessert mat som verstinger i butikkhylla. Produktene kobles til overvekt, fedme og en rekke sykdommer. Her er matvarene ekspertene advarer mot.

Til dels pent vær

Ifølge meteorologene er det meldt sørøst bris, opp i liten kuling utsatte steder i nord først på dagen.

Det meldes om opphold og til dels pent vær og noe mer skyet i grensetraktene. I kveld noe tilskyende på kysten i sør.

Skal vi tro yr.no vil det bli opp til 15 grader mellom kl. 14 og 17 i dag.

Nattens viktigste hendelser

Dette er ifølge NTB nattens viktigste hendelser natt til torsdag 29. september

Bil skal ha kjørt fra påkjørsel i Oslo

En person var bevisstløs etter å ha bli påkjørt av en bil på Grünerløkka i Oslo sent i går kveld. Bilisten skal ha kjørt fra stedet. Oslo-politiet meldte om påkjørselen i Thorvald Meyers gate ved 23.45-tiden.

– Bilen stanset ikke etter ulykken. Vi søker etter en mørkeblå bil, mulig en taxi, meldte operasjonssentralen.

Person funnet livløs i Bærum

En person er funnet livløs utendørs på Gjettum i Bærum. Politiet opplyser at de har kontroll på en «formentlig mistenkt person». Meldingen om saken kom klokka 2.54 i natt, opplyser operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB. Rett før klokka 4.30 oppdaterte politiet meldingen.

– Vi har kontroll på en formentlig mistenkt person. Saken går over i etterforskningssporet, meldte operasjonslederen på Twitter.

Orkanen Ian herjer i Florida

Orkanen Ian, en av de kraftigste stormene som har rammet USA, har herjet i Florida i natt. Det er meldt om voldsom stormflo og flom flere steder, 2 millioner mennesker er strømløse og mange har blitt gjort til fanger i eget hjem av vannmassene.

Stormen traff landet som en svært kraftig kategori 4 storm med vindhastighet på opptil 241 kilometer i timen. Gjennom natta har den svekket seg, men det ventes fortsatt at den vil ta med seg så mye som 2 meter med stormflo på tvers av delstaten.