Gå til sidens hovedinnhold

Rykket ut til røykutvikling

Alle nødetater rykket ut i natt til en ulmebrann på en bensinstasjon på Hegra. Her er dagens morgenrapport.

Politiet fikk meldinga 03.28, om at det var mulig røykutvikling på en bensinstasjon på Hegra. Dette viste seg å være en ulmebrann.

Les også

Ulmebrann på bensinstasjon

Sterk kuling og regn

I dag får vi skikkelig høstvær, med sterk vind og mye regn.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra Meteorologisk institutt: Sørvest stiv og periodevis sterk kuling utsatte steder, i ettermiddag forbigående frisk bris, sent i kveld økning til nordlig stiv og til dels sterk kuling. Regn og regnbyger, i kveld etter hvert snø over 1000 m.

Trafikk

Ved E6 Gråmyra, på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer, vil det bli nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 09.00 til 14.00 i dag.

Ved Ev 14 Kvartsbrottbekken - Elgfossen, på strekningen Stjørdal - Storlien, blir det stedvis innsnevring på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 08.00 til 18.00 i dag.

E6 Helltunnelen, på strekningen Hommelvik - Hell, blir stengt på grunn av spesialtransport fra 01.00 til 02.00 i natt.

E6 Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Storsand - Hommelvik, blir stengt på grunn av spesialtransport fra 02.15 til 03.15 i natt.

Kv 1200 Vikhammeråsvegen 1 A, i Malvik kommune stenges klokka 08.00 i dag på grunn av vedlikeholdsarbeid. Forventes åpnet 2. kvartar 2022. All trafikk til / fra Vikhammeråsen blir via Elvdalen / Vikhammerdalen.

Kommentarer til denne saken