Sivert (23) er best i Norge – nå kan du slå ham i Trønder-Avisas Fantasy-konkurranse

I VERDENSTOPPEN: Sivert Gjertsås fra Lierne var nummer 8 i verden i fjor. Han er allerede påmeldt i Trønder-Avisas Fantasy Premier League-liga for kommende sesong.

I VERDENSTOPPEN: Sivert Gjertsås fra Lierne var nummer 8 i verden i fjor. Han er allerede påmeldt i Trønder-Avisas Fantasy Premier League-liga for kommende sesong. Foto:

Sivert Gjertsås fra Lierne var beste nordmann i fjor. Han er en av dem du må slå for å vinne Trønder-Avisas FPL-liga.

DEL

Lørdag starter Premier League, og dermed også det populære spillet Fantasy Premier League (FPL), som årlig samler flere millioner spillere verden over.

Kommende sesong kan du melde deg på Trønder-Avisas FPL-liga, og kjempe om heder og ære – og flere fine premier.

En av verdens beste er med

Sivert Gjertsås (23) fra Lierne er blant dem som skal være med i ligaen. Han ble nummer 8 – av nærmere 8 millioner spillere – forrige sesong. Det gjorde nordtrønderen til beste nordmann.

– Det var utrolig stas. Jeg forventer ikke å være like høyt oppe kommende sesong, men jeg satser selvfølgelig på å gjøre det forholdsvis bra. Målet får være å komme innenfor topp ti tusen, sier Gjertsås, som må finne seg i å ha et favorittstempel på Trønder-Avisa-ligaen.

Slik blir du med i ligaen

  1. Opprett lag på Fantasy Premier Leagues offisielle side. Det er gratis å være med.
  2. Meld deg på ligaen «Trønder-Avisa». Bruk denne linken eller bruk ligakode vlqg78.
  3. Lik Trønder-Avisa på Facebook og/eller Twitter.

Premier:

  • 1.-premie: Valgfri Premier League-drakt og 6 måneders digitalabonnement hos Trønder-Avisa.
  • 2.- og 3.-premie: 3 måneders digitalabonnement hos Trønder-Avisa.

Tips fra Norges beste

Tilfeldigheter og flaks spiller selvfølgelig inn også i dette spillet, men det er ingen tvil om at man må legge ned en del tid for å være med blant de aller, aller beste.

– Det handler om å samle informasjon, og finne ut hvordan man kan bruke denne på best mulig måte. Det finnes uhorvelige mengder med statistikk og meninger, men det er absolutt ikke alt som er relevant. Man må sile ut det beste og ta avgjørelser ut ifra det, sier Sivert Gjertsås.

– I tillegg bør man klare å planlegge noen runder fram i tid, legger libyggen til.

– Hva bør man unngå?

– Å hente spillere som ser bra ut på papiret, men som ikke er Fantasy-materiale. Spillere som N'Golo Kanté, for eksempel. En fantastisk spiller som ikke får mange målpoeng, som er viktig på Fantasy.

Artikkeltags