Gå til sidens hovedinnhold

Skogbrann, viltpåkjørsel og feststøy

I natt har det vært en brann i et skogområde ved Byaelva i Steinkjer.

STEINKJER: Meldinga om brannen kom inn 04.17.

– Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut, og fant en brann ved sørsida av Byaelva, forteller Morten Brøndbo ved 110-sentralen.

Like før halv sju var brannvesenet ferdig med etterslukking og returnerte til stasjonen.

Les også

Brann i skogområde i Steinkjer – mistenker at den er påtent

Påkjørt grevling, råkjører uten lappen og høylytte naboer

01.20 fikk politiet ei melding om at en grevling hadde blitt påkjørt i Levanger.

– Det var ikke skade på bil. Melder ble satt i kontakt med viltnemda, som kom og avliva dyret, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Hangaas.

01.54 stansa en patrulje en bil i Steinkjer på grunn av høy fart.

– Da viste det seg at fører, en mann i 20-åra, ikke hadde gyldig førerkort. Kjøreturen ble avslutta, og mannen blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, sier Hangaas.

02.54 kom det inn en klage på feststøy, fra naboer i Namsos som ikke fikk sove.

– Patruljen var innom adressen og snakka med huseier, som lovte å dempe seg og ta det med ro. Det kom ikke inn flere klager etter det.

Været

Det ser ut til at dagen i dag blir noe dårligere enn gårsdagen når det kommer til været. Stjørdalingene har trukket vinnerloddet for Nord-Trøndelag. De får stor sol og 22 grader, mens de som bor lengst nord i fylket må ta til takke med 15.

Dette er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Skiftende bris. Regnbyger med torden, vesentlig i indre strøk sør for Trondheim. Utrygt for tåke og lave tåkeskyer på kysten.

Trafikk

Ved Helsøystraumbrua, på strekningen Namsos - Sørli, blir det i dag manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid. Dette gjelder fra 07.00 til midnatt.

Det samme gjelder for Lokkarbrua, på strekningen Skomsvoll - Lænn. Her vil det vare fram til midnatt i morgen.

På Malm, på strekningen Sagdammen - Hjellebotn, blir det lysregulering og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid tirsdag og onsdag fra 07.00 til 18.00.

Kommentarer til denne saken