Slåssing, ordensforstyrrelser og festbråk i natt

Travel natt for politiet, med 25 meldinger om forstyrrelse av nattero, flere slagsmål. En taxipassasjer ville ikke gjøre opp for seg, mens en veltet tv skapte bråk.

DEL

TRØNDELAG: Totalt hadde politiet i Trøndelag fått inn ca. 25 meldinger om forstyrrelse av natteroen fra private adresser i distriktet i løpet av natt til søndag.

- Patruljer har vært på omkring halvparten og dempet feststøy, vi beklager til de vi ikke har hatt tid til å hjelpe, skrev politiet på Twitter kl. 05.59.

Flere slagsmål

Kl. 02 fikk politiet melding om slåssing i Rollaugs gate i Namsos. Politiets operasjonsleder, Øystein Sagen, har ikke info om bakgrunnen for kranglingen og slåssingen, men en part sa at han ble slått av to menn. En mann i 30-årene ble gitt muntlig pålegg og bortvist fra stedet. Det ble ikke straffesak.

I Verdal fikk politiet kl. 04.22 melding om slagsmål i Stiklestad allé. To stykker sloss på stedet, men det ble meldt fra stedet at partene ordnet opp selv, og politiet sendte ikke ressurser.

Fra Stjørdal fikk politiet melding kl. 01.25 om at det ble yppet til bråk ved en bar. Partene gikk fra stedet mens de var i samtale med politiet over telefon. Det ble ikke sendt politiressurser.

Veltet tv, forstyrret orden

Ti minutter før midnatt ble en kvinne i 50-årene bortvist fra Steinkjer sentrum fram til kl. 08 etter ordensforstyrrelse.

- Det er en vanskelig taxipassasjer som ikke vil gjøre opp for seg, opplyser Sagen.

I Stjørdal, kl. 04.29, ble det meldt om ordensforstyrrelse fra privat sted.

- En mann veltet en tv på et nachpiel, men dette ordnet partene opp i selv, sier Sagen.

Ordensforstyrrelse var det også i Namsos kl. 22.49. En mann i midten av 20-årene skal ha utagert, og forholdet ble ordnet på stedet.

En man utagerte på legevakta i Steinkjer rundt midnatt, og politiet kjørte hjem en beruset mann i den anledning.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken