STEINKJER: – Ingenting spesielt å melde fra natta, det har vært bra rolig i natt, forklarer operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Jørgen Lesund, til Trønder-Avisa torsdag morgen.

For politiets del har det altså vært ei rolig natt i vår del av verden.

Skikkelig gråvær

Torsdagen blir preget av en hel del regn og gråfargede skyer på himmelen. Yr.no melder om mye nedbør utover ettermiddagen i Trøndelag, opp mot seks-sju plussgrader flere steder og vind ute ved kysten i dag.

En torsdag som med andre ord ikke blir idyllisk på værfronten.

Slik lyder yrs værspådom for dagen:

«Sørvest frisk bris, periodevis stiv kuling på kysten. Først på dagen spredt sludd eller regn nord for Trondheimsfjorden, ellers stort sett skyet og oppholdsvær. I kveld regn, snø i høyereliggende område.»

Dette er trafikkmeldingene i Nord-Trøndelag torsdag:

  • Ved Ørmelen skole i Verdal kommune, er vegen stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Lokal omkjøring, varsler vegvesenet.

  • På Fv17 ved Korsen, på strekninga Steinkjer – Namsos, er for tiden ett felt stengt og hastigheten nedsatt til 50 km/t på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 07:30 til 18:00.
  • Sør for Røra , på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer, er det for tiden manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

  • På E6 over Fjerdingelvbrua, på strekninga Grong – Mosjøen, er det for tiden lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Sprint i ski-VM

Torsdag går startskuddet for verdensmesterskapet på ski i Oberstdorf. I dag står sprint på programmet i Tyskland. Klokka 09.00 starter prologen. Kvartfinalene begynner 11.30.

Hvordan det går med Emil Iversen, Ane Appelkvist Stenseth og de andre norske utøverne i VM kan du følge her på Trønder-Avisa i vårt direktestudio.

341 nye koronasmittede

Siste døgn er det registrert 341 nye koronasmittede i Norge. Det viser tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. Til sammen er nå 69.489 personer koronasmittede her i landet.

NRK skriver torsdag morgen at 151 av de 341 nye koronasmittede er registrert i Oslo.

VG skriver denne morgenen at snart skal regjeringa bestemme om man skal fordele vaksinene annerledes, etter råd fra FHI. Men hva FHI regner på, vil regjeringa holde hemmelig inntil videre.