TRØNDELAG: Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Bjørnar Gaasvik, kan fortelle at det har vært en rolig natt, ved unntak av en hendelse i Verdal. Klikk på feltet under for å lese om saken.

Kuling og tåkeskyer

På kysten vil det i dag blåse periodevis liten kuling, og vi får en sør til sørvest bris i resten av fylket. Det blir overskyet store deler av dagen og vil komme perioder med regn og regnbyger. Noen steder er det varslet lave tåkeskyer. Ifølge Yr vil temperaturen vil ligge på mellom 2–7 grader i de nordligste kommunene, og 6–12 i de lenger sør.

Hos Trønder-Avisa i dag

Ved Steinkjer ungdomsskole har det vært tilfeller hvor ungdomsskoleelever planlegger videre utdanningsløp ut fra hvordan utdanningsveien vil påvirke russetida.

AtB har blitt kompensert av staten for tapte billettinntekter under pandemien. AtBs styreleder Per Axel Koch sier at presset på økonomien i selskapet så langt ikke vil få følger for rutetilbudet i distriktene.

Det nye styret i Vulusjøen løypekjøring AS skal jobbe for å sikre finansiering av driften, slik at det fortsatt kjøres løype vinterstid til blant annet Roknesvollen.