SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Suksesstreneren vinner mot Bodø

Vi tror Christian Berge haler i land seieren.

Vi tror Christian Berge haler i land seieren. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Sjekk vårt oddstips!

DEL

(Siste) Onsdagens oddsprogram inneholder blant annet Mesterliga-oppgjøret mellom Real Madrid og Bayern München og sluttspillkamper i håndball for herrer og damer.

Gårsdagens oddstips gikk inn med gevinst. Vi kjørte et singeltips på Leicester. Det ga oss 2.00 i odds. Innsatsen vår var 100 kroner. Dermed sopte vi inn 200 kroner.

RoPS – FC Inter Turku B

Finsk, Veikkausliiga.Den finske eliteserien er så vidt kommet i gang. Disse lagene har spilt henholdsvis tre og to kamper. Det er selvsagt litt vanskelig å vurdere dem ut fra prestasjonene i så få kamper, men disse to lagene har fått en totalt ulik start på sesongen.

RoPS har spilt tre kamper uten å vinne. De har tatt ett poeng på tre kamper, mens Inter har vunnet begge sine kamper. De vil med seier i ettermiddag kunne gå til topps på tabellen. Inter hadde ingen imponerende sesong i fjor. Da endte de på niendeplass, men både i 2012 og 2011 endte de på annenplass.

I år har de fått en god start. De vant 2-0 på bortebane mot Jaro i første kampen, og 2-1 hjemme mot nyopprykkede Seinajonen. I tillegg har de vunnet 3-0 i cupen mot serieleder. Nå møter de et lag som de har et godt tak på.

RoPS har nemlig kun vunnet én av de siste syv hjemmekampene mot Inter. Laget fra julenissens hjemby, Rovaniemen, endte på nest siste plass i den finske toppserien i fjor, og jeg tror de kommer til å slite i bunnen av tabellen også denne sesongen.

2.55 i odds for borteseier til FC inter Turku synes jeg det er verdi i. Jeg velger å kombinere det med en håndballkamp. Spillestopp klokken 1725.

Bodø – Elverum B

Sluttspill, håndball herrer. Elverum er ubeseiret så langt i sluttspillet. Men laget skal onsdag ut i vanskelig kamp mot Bodø i Bodø Spektrum, men fjorårets sluttspillmestere hadde solid tak på Bodø hjemme. Senest for ti dager siden vant Elverum hele 38-29 på hjemmebane mot BHK.

Jeg kan ikke skjønne at hedmarkingene skal ha blitt så mye dårligere siden den gang. Riktignok vant Bodø serieoppgjøret i Bodø med 31-27, men jeg tror ikke det kommer til å gjenta seg i kveldens oppgjør.

Det er litt uro i Elverum. Christian Berge har vikariert som landslagssjef, og han er høyaktuell til å overta permanent. Andreas Rönnberg har vært en av Elverums mest fremtredende spillere de siste fire sesongene. Tirsdag kom beskjeden om at klubben må jakte hans erstatter. Midtbacken reiser hjem til Finland.

Men finnen spiller kveldens kamp mot Bodø HK. Han ble toppscorer i forrige bortekampen mot Arendal.

Elverum har vunnet ti av de siste elleve kampene mot BHK. Dette bør være en sikker B. Borteseier gir 1.70 i odds. Denne kampen kan ikke spilles som singel. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips onsdag 23. april:

RoPS - FC Inter Turku 2.20 – 3.05 - 2.55 B

Bodø – Elverum 2.25 – 8.50 - 1.70 B

Total odds: 4.33

SPILL VÅRT DOBBELTTIPS HER!

SPILL VÅRT DOBBELTTIPS PÅ MOBIL/NETTBRETT HER!