Kåre dediserte prisen til hele teamet

I konkurranse med Andreas Holmberg og Roar Vikvang stakk RBK-treneren av med tittelen årets trener i Trøndelag.

«Super-Nils» var på plass for å overrekke prisen til en fornøyd RBK-trener. 

Sport

– For meg betyr dette at vi har gjort en bra jobb. Det hadde vært bedre om de hadde kalt prisen «årets trenerteam». Jeg er jo avhengig av Erik Hoftun, Jørn Jamtfall, Geir Håvard Hjelde og resten av teamet rundt meg. Vi har gjort en strålende jobb sammen. En slik pris viser at vi har gjort mye riktig, og det synes vi er veldig hyggelig, sier Ingebrigtsen.

Må gjenskape «suksessen»

Det er Trøndersk fotballseminar i Trondheim denne helgen. Her ble Rosenborg sin vei tilbake til «røttene» diskutert, men også det å gjenskape suksessen fra årets sesong.

– Som Nils Arne Eggen sier: Det å vinne en gang kan de fleste, men å vinne to gang på rad er vanskeligere. Vi liker utfordringen, og i Rosenborg er det alltid sånn at vi ønsker gullet hvert år. Så vil framtiden vise om vi klarer det. Det er sikkert mange andre klubber som er sultne på gullet, men vi skal gjøre det svært vanskelig for dem, sier Ingebrigtsen.

Håper på flere titler

Med seriemesterskapet allerede på plass blir det fest på Lerkendal denne helgen når laget møter Haugesund på søndag. Rosenborg skal også spille cupfinale og Ingebrigtsen har understreker at de gjerne dobler tittelfangsten før det blir ferie.

– For oss er det en fantastisk del igjen. Vi skal ha en fest her sammen med fansen på søndag, og vi har igjen noen veldige gode oppgjør i Europa. Samt godbiten på Ullevål, så det blir en lang høst, men det er fantastisk morsomt. I cupfinalen er det jo bare et mål, så vi håper vi kan gi fansen noe mer å feire, sier Ingebrigtsen.

De nominerte var:

 Trond Erik Skogan og Magne Rønning fra Tynset.

Kåre Ingebrigtsen, Rosenborg BK,

Ola By Rise, Ranheim Toppfotball,

Tormod Bjerkeset, Nardo FK.

Peder Winsnes, Sverresborg IF.

John Pelu, Strindheim TF.

Andreas Holmberg, Levanger FK

Frode B. Strømsvik, Byåsen Kvinnefotball.