Se bildegalleri fra Inderøyrennet

Hele 180 utøvere fra ni år og oppover deltok på torsdagens Inderøyrenn på Petter Northug stadion.
Sport

Det var stor deltakelse da Inderøy IL arrangerte Inderøyrennet torsdag kveld. Junior- og seniorløperne konkurrerte om KM-gull i skiathlon..

– Vi trodde ikke det kom mer enn hundre utøvere, men at det kom så mange junior- og seniorløpere hadde vi ikke trodd. Vi er veldig fornøyd med at så mange utøvere tok turen på en torsdagskveld, og det beviser at skiinteressen er veldig høy i fylket, sier rennleder Per Grande.

Fikk skryt

– Jeg må bare skryte til arrangøren. Dette var et kjempeflott skirenn, og veldig godt tilrettelagt på en torsdag kveld. Her var det kjempeforhold, skryter Eirik Lorentsen, som vant seniorklassen.

Øvrige kretsmestere

I K17 vant Astrids Stav suverent, mens Hennings Skilags Sondre Hynne vant M17. I klasse M18 vant Lånkes Geir Kristian Hoås, mens Leksviks Julie Victoria Berg vant K 19/20. I Kvinner senior gikk Frols Line Sundsvik til topps, etter å ha spurtslått Anniken Jørgensen fra Inderøy, som representerer Varden. Jonas Austad vant M19/20.


Resultater fra torsdagens renn finner du HER.