Lundemo klar for Rosenborg

Marius Lundemo forlater Lillestrøm og har skrevet under en fireårskontrakt med Rosenborg.

Marius Lundemo er klar for Rosenborg  Foto: NTB scanpic

Sport

Tirsdag ettermiddag kom bekreftelsen på at Marius Lundemo har skrevet under for Rosenborg.

– Det er veldig spennende det som drives med her oppe og RBK har alltid vært en klubb jeg har fulgt med på, sier Lundemo til RBKs Facebook-side .

Forberedt på tøff kamp

Midtbanespilleren blir dermed Rosenborgs første signering i dette overgangsvinduet. Lundemo er forberedt på å kjempe hardt for en startplass i Rosenborg.

– Jeg kunne ikke gått til en klubb med større konkurranse på midtbanen. Jeg vet det blir tøft, men jeg er forberedt på å jobbe hardt, komme i form igjen, så tror jeg jeg kan ta opp kampen, sier han.

– For lagets del vil jeg være med på å vinne det som har blitt vunnet de siste årene og komme ut i Europa. For egen del har jeg vært litt skadet nå, men når jeg blir frisk og kommer i form, så vil jeg bidra mye til at vi kan bli enda bedre, sier Lundemo.

Fornøyd RBK-trener

Lundemos kontrakt med Lillestrøm går ut ved nyttår. Det betyr at 22-åringen kommer gratis til Rosenborg. Han har vært i Lillestrøm siden 2014, og har fått 13 landskamper på aldersbestemt nivå. Han er sønn av RBKs salgssjef Harald Lundemo.

– Han er en meget god fotballspiller. Han er en ung og lovende herremann, men selv i ung alder har han mye erfaring fra eliteserien, så det er grunnen til at vi har hentet ham, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.

Relaterte saker:

Rosenborg går mot 30 millioner i overskudd

Fantastisk år for Tove Moe Dyrhaug & Co.

Rodal blir RBK-trener

OL-mester Vebjørn Rodal er fra januar en del av trenerteamet i Rosenborg.