Waade har skrevet langtidskontrakt med Byåsen

Stjørdalsjenta Silje Waade har bestemt seg for å satse videre i trondheimsklubben.

Silje Waade  Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix

Sport

23-åringen signerte tirsdag en langtidskontrakt med eliteserieklubben.

Det skriver adressa.no.

Treårskontrakt

– Dette betyr veldig mye for oss, sier klubbleder Mona Ulvin til avisa.

Stjørdalsjenta var usikker på framtida også for ett år siden, men bestemte seg da for å skrive en kontrakt på 1+2 år. Hun sto dermed fritt til å forlate klubben nå, men nå har hun altså satt navnetrekket på en ny kontrakt som binder henne til Byåsen Elite ut 2021.

– Det er veldig viktig for laget at Silje blir værende. Hun er blitt en konitnuitetsbærer. Nå hun nå viser at hun vil være med videre, er det selvsagt et kjempeviktig signal for oss, sier trener Roger Kvannli til Adressa.

Knetrøbbel

Silje Waade fikk sitt internasjonale gjennombrudd da hun med godt forsvarsspill bidro til norsk EM-gull i 2016, men en kneskade ødela mye av 2017. Hun fikk muligheten i EM-kvaliken i september, men ble vraket til VM i Tyskland i desember.

Byåsen hyller Steinkjeralliansen etter helgas håndballcamp

Byåsens håndballcamp samlet nærmere 90 håndballglade barn og unge i Steinkjer i helga. Neste gang skal campen bli langt større.

Nå er Northug tilbake i angrepsposisjon

Petter Northug jr. sitter nok en gang med gode kort på hånda.

34 nordtrønderekan skilte med gull i VM eller OL

Steinkjer-turnerne Oswald Falch og Kristian Fjerdingens var med og sikret tidenes første OL-gull til Norge da de vant lagturn under det som ble kalt ekstralekene i Athen i 1906.