Sørloth på vei til Premier League for 100 millioner

Alexander Sørloth kan havne i Crystal Palace på Deadline day.

Alexander Sørloth.  Foto: NTB Scanpix

Sport

Alexander Sørloth satt onsdag morgen på flyet til London. Det betyr at Premier League-klubben Crystal Palace har kommet opp med et forbedret bud.

Adresseavisen skriver at angriperen, som er sønn av RBK-legenden Gøran Sørloth, har avbrutt Midtjyllands treningsleir i Dubai og satt seg på flyet til London, i retning Selhurst Park.

Nytt og forbedret bud

Dette betyr at Midtjylland, som først avslo et bud med en totalramme på snaue 100 millioner kroner fra Crystal Palace, har mottatt et nytt og forbedret bud. Og akseptert.

Sørloth har herjet i den danske superligaen i høst, og scoret 15 mål totalt. Nå er altså den danske serielederen på treningsleir i Dubai i vinterpausen, som har serieoppstart igjen 9. februar.

Sørloth er flasket opp i Rosenborg, men fikk aldri noen reell sjanse på A-laget. I 2015 imponerte han på utlån i Bodø/Glimt, og ble solgt til nederlandske Groningen november samme år. Han gikk videre til danske Midtjylland i fjor sommer.


Bendik Bye bekrefter samtaler med eliteserieklubb

Angriperen fra Steinkjer kan gjenforenes med gamle lagkamerater.

 

I kontakt med Sørloth

Det var danske BT som mandag kveld omtalte at Midtjylland hadde takket nei til Palace-budet med en totalramme på 96 millioner.

Nå kan altså Adresseavisen avsløre at Sørloth likevel er på vei vestover i fly, og at partene dermed ser ut til å bli enige.

Adresseavisen var i kontakt med Sørloth selv tirsdag formiddag. Den gang svarte han høflig at han ikke hadde noen kommentarer rundt noe som helst for øyeblikket.

Palace er i øyeblikket nummer 12 i Premier League.

22-åring fra Strindheim

Det er «deadline day» i England i dag, hvilket betyr at Palace ikke kunne ha ventet til i kveld med å by for siste gang.

For at denne handelen skal bli noe av, må Sørloth være i London på grunn av medisinske tester og annet papirarbeid. Dette pleier man å rekke på «deadline day», men det tar samtidig noen timer.

Nå ser altså alt ut til at Hodgson får sin nye spiss: En 22-årig landslagsspiss fra Strindheim.


Han skal bli Levangers svar på Bent Skammelsrud

Jo Sondre Aas (28) ser ut til å bli LFKs løsning på sentral midtbane.

Blink berget plassen i 4. divisjon – i januar

Sammenslåing i Trondheim gjør at Stjørdals-Blink-2 slipper å rykke ned.

Sønnen til tidligere RBK-spiller fra Nærøy skal på prøvespill i Premier League-klubb

På 1980- og 90-tallet var Leif Nordli fra Nærøy en forsvarsklippe i klubber som Namsos, Rosenborg og Hamarkameratene. Nå er sønnen Simen Bolkan Nordli klar for prøvespill i engelske Southampton.