Dette bør du få med deg i OL i dag

Onsdagen byr på store muligheter for norske medaljer i langrennssporet. Her er det du bør få med deg i Pyeongchang-OL i dag.
Sport

Norsk-svensk duell

Klokken 9 skal Marit Bjørgen og Maiken Caspersen Falla prøve å forsvare Norges gull i lagsprint fra Sotsji-OL for fire år siden, men vil få tøff kamp fra Sverige og Stina Nilsson. Charlotte Kalla er den andre utøveren på det svenske laget.

Det er Norge som har dominert lagsprinten i mesterskap de siste årene. I Sotsji-OL gikk Bjørgen og Ingvild Flugstad Østberg inn til gull, mens Falla og Heidi Weng i fjor ble verdensmestere sammen i Lahti.

Klæbo-klyv mot gull

I herrenes lagsprint er det Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo som er Norges representanter. Trolig er det Italia og de russiske utøverne som blir duoens tøffeste motstandere.

Den siste mesterskapslagsprinten for de norske gutta kom i 2015 i VM i Falun. Da var det Finn Hågen Krogh og Petter Northug som gikk til topps.

Går for mer norsk skøytejubel

Håvard Bøkko, Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen jakter på medalje i dagens lagtempo på skøyteisen. Første semifinale starter klokken 12.22.

Norge har to 4.-plasser som beste plassering i øvelsen, som er på OL-programmet for fjerde gang. Nederland vant lagtempoen i Sotsji-OL og er store favoritter før dagens løp.