LFK vant mot Tromsdalen i Spania

Levanger målte krefter mot værgudene i den spanske byen Marbella da de slo Tromsdalen 3-1 søndag kveld.

Hovedtrener Roger Naustan syns de har fått mye ut av treningssamlingen i Spania,  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Regnet slo sideveis. Det var svært vanskelige forhold, spesielt i første omgang. Det satte litt preg på kampen og spillet ble veldig uryddig, forteller Levangers hovedtrener, Roger Naustan som legger til LFK også må lære å spille kamper i krevende forhold. 

1-1 til pause

LFK befinner seg for tiden på treningsleir i den Spanske byen Marbella. Søndag kveld spilte de treningskamp mot Tromsdalen.


Jonathan fra Frosta skal forsøke å få Norge til EM

LFKs stoppertalent er tatt ut i den norske troppen til EM-kvalifiseringen.

 

Det var Tromsdalen som startet kampen best og i det 27.  spilleminuttet gikk de opp i 0-1 ledelse på straffe. Rett før pause klinket Andreas Wrele inn 1-1, dermed sto det uavgjort mellom LFK og Tromsdalen da lagene gikk inn til garderoben.

Andoh-dobbel 

I andre omgang ble både været og spillet til Levanger flere hakk bedre.

Det løsnet litt i andre omgang. Vi greier å få til bedre spill, samtidig som utnytter de sjansene vi får, sa Naustan.


LFK tester to ghanesiske spillere på treningsleir

To treningskamper står på programmet under LFKs treningsleir i spanske Marbella. Disse kampene blir hovedfokuset under den ukelange samlingen.

 

Prøvespilleren Enoch Andoh glimtet til og satte inn to mål for rødtrøyene fra Levanger. Det første målet klinket han inn på pasning fra kanten i det 68. spilleminutt, det andre på kontring ti minutter før fulltid.

- Godt grunnlag før sesongstart

Naustan syns de har fått mye ut av treningssamlingen i Spania, og tror LFK ligger i god rute med tanke på sesongstart.

Vi kommer nok til å møte mange lag som er en del bedre en enn Tromsdalen, men vi har utviklet oss masse i løpet av den siste uken. Vi har forbedret oss med tanke på grunnlaget som skal være på plass før sesongstart.

Hovedtreneren sier samtidig at Levanger har mye å gå på.

Vi må bruke de ukene som kommer til å løfte oss enda flere hakk. Spesielt med tanke på fysikken, rytmen i laget og kapasiteten, avslutter Naustan.