Lover storslått kickoff før VM i rallycross

VM i rallycross på Lånkebanen på Hell nærmer seg. Årets kickoff vil bli enda større og mer spektakulært enn tidligere.

Trenger frivillige: May Bente Fossen, funksjonæransvarlig for rallycross-VM på Lånkebanen jakter flere frivillige.  Foto: privat

Sport

– Vi er allerede i gang med forberedelsene til det store arrangementet i juni, og i den forbindelse blir det avholdt Kick-off for de frivillige torsdag 22. mars på Scandic Hell på Stjørdal. Her vil det bli besøk av freestyle motocrossutøver André Villa og rallyfører Espen Isaksætre. I tillegg kommer rallykommentator Thor Mostue som vil være kveldens konferansier, forteller funksjonæransvarlig May Bente Fossen.

Hun sier at de trenger 500 frivillige. Hittil har 150–200 personer registrert sin interesse og sagt ja til at de kommer.

– Vi trenger mye forskjellige folk med ulik bakgrunn til mange ulike oppgaver både i forkant av arrangementet, underveis og etter arrangementet. De frivillige får i oppdrag å jobbe som vakter, servere og rydde etter konserter og arrangement i løpet av helga 8.–10. juni. Det er svært ønskelig at folk som har førerkort og truckførerbevis melder seg, siden det er mye kjøring involvert for mange av de frivillige, sier Fossen.