Ny spiller nærmer seg Levanger FK

Etter det Trønder-Avisa erfarer er det kun formaliteter som gjenstår før en ny spiller er på plass i Levanger Fotballklubb.

Uavgjort: Levanger FK spilte 1–1 borte mot Notodden i serieåpningen. Her er keepertrener Egil Larsen og hovedtrener Roger Naustan. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Onsdag kveld stenger overgangsvinduet i norsk fotball. Så langt har Levanger Fotballklubb mistet Bent Sørmo (Kristiansund), Joakim Wrele (Hødd), Erik Tønne (Ranheim), Ola Rygg (Verdal), Per Verner Rønning (lagt opp), Kim Robert Nyborg (Egersund), Emil Ødegaard (tilbake til LSK), Joachim Osvold (Hødd) og Marcus Astvald (IK Brage), mens klubben har hentet Hampus Holmgren, Andreas Gundersen, Håvard Lorentzen, Andreas Peterson, Heike Lie Konradsen, Julian Faye Lund, Jonatan Byttingsvik, Viktor Ljung, Martin Ove Roseth og Solomon Duah i dette overgangsvinduet.