Tidligere TV-kjendis klar for Levanger

I 2013 ble Ermal Hajdari nummer to i TV4-programmet Proffdrömmen. Sent onsdag kveld skrev 25-åringen under en kontrakt med LFK

Ermal Hajdari er klar for Levanger.  Foto: Ermal Hajdari på Instagram (@ermalhajdari)

Sport

Onsdag stengte overgangsvinduet i norsk fotball, og man kan trygt si at Andreas Holmberg, sportssjef i Levanger Fotballklubb, hadde en hektisk dag på jobben.

Først hentet han Igoh Ogbu på lån fra Rosenborg. Deretter ble Espen Berger solgt til Start. Og minutter før vinduet stengte signerte de den svensk-albanske kantspilleren Ermal Hajdari.

– Vi er veldig fornøyd. En veldig spennende spiller, sier Holmberg.

Sportssjefen: – Vi ser og tror at han har et ganske mye større potensial i seg som han muligens kan få ut her i Start

Berger: – Det er litt kjedelig å forlate LFK nå som jeg ble kaptein, men dette var bare en sjanse som jeg måtte ta

Espen Berger var svært fornøyd etter å ha signert en treårsavtale med eliteserieklubben Start onsdag kveld.


Var med på Proffsdrömmen

Hajdari er nok en ukjent spiller for folk flest, men de av dere som har sett TV-programmet Proffsdrömmen på TV4 i Sverige, har sikkert sett han.

Hajdari deltok på programmet våren 2013 Den da 20 år gamle Hajdari ble nummer to og fikk raskt en plass i Nikes talentakademi i England. For Nike Academy scoret han 22 mål på 16 kamper mot lag som spilte i League One og League Two i England.

Velreist

Etter sju måneder i England vendte han tilbake til Estland. For FC Infonet scoret han seks mål på 26 kamper, og var en stor bidragsyter til at klubben fikk spille Europa-kvalifisering for aller første gang. Sommeren 2016 meldte den svenske kantspilleren overgang til Tasman United i New Zealand. Der ble det ti målpoeng på 18 kamper. I 2017 signerte han en ettårskontrakt med Whitehawk FC i England, men Hajdari valgte å ikke forlenge kontrakten.

I vinter har han trent med flere klubber - blant annet Östers og Kongsvinger, men det var Levanger som trakk det lengste strået og signerte en kontrakt med Hajdari onsdag kveld.

Rosenborg-spiller lånes ut til Levanger

Igoh Ogbu lånes ut til Levanger fram til 19. juli.

Fiorentina-spiller lånes ut til Rosenborg

Rafik Zekhnini skal spille for Rosenborg fram til 30. juni 2018.

Hovland klar for Rosenborg

Even Hovland har skrevet under en 3,5-årskontrakt med Rosenborg.