I helgen spiller Verdal og Steinkjer bortekamper mot Tynset og Orkla. Kampene ser du direkte på www.t-a.no

Trønder-Avisa direktesender over 30 tredjedivisjonskamper

På Trønder-Avisas hjemmeside kan du følge SFK og Verdal gjennom hele sesongen, både hjemme- og bortekampene.

Direktesendt: Over 30 av SFKs og Verdals kamper blir sendt direkte på Trønder-Avisa. Her er Andreas Granhus og Tobias Luvenberg fra fjorårets lokaloppgjør mellom lagene.  Foto: Petter Berg Macedo

Sport

I helgen sparkes tredjedivisjonen i gang. Steinkjer åpner sesongen på bortebane mot Orkla og Verdal på bortebane mot Tynset.

Store avstander byr ofte på utfordringer om man ønsker å se bortekampene til sine lokale lag. Men fortvil ikke, for nå kan Trønder-Avisas abonnenter se mange av bortekampene til Steinkjer og Verdal i tredjedivisjon direkte på t-a.no. Utvalgte kamper fra Levangers andrelag vil også bli direktesendt.

Over 30 kamper

Trønder-Avisa har planer om å sender over 30 kamper fra Verdal, Steinkjer og Levanger 2 sine kamper i løpet av sesongen.

– Vi vet det er mange som ønsker å se bortekampene til lokallaget sitt, men ofte byr reiseavstanden på utfordringer for de fleste. Derfor er det gledelig å kunne tilby våre abonnenter muligheten til å se kampene direkte, sier bilderedaktør i Trønder-Avisa, Johan Arnt Nesgård.

Direktesendingene er et produksjonssamarbeid mellom flere lokale aviser i Norge, Amedia og Polaris. Trønder-Avisa skal selv produsere flere av SFKs hjemmekamper, mens avisa Innherred har ansvaret for å produsere Verdals hjemmekamper.

– For eksempel blir alle Verdal- og Steinkjerkampene som spilles på Østlandet direktesendt og produsert av lokalavisene til bortelagene der, avslutter Nesgård

Digitalsatsing på lokalfotball

Sportsleder i Trønder-Avisa, Geir Jenshus, gleder seg over satsingen på direktesendt lokalfotball.

– Lokalfotballen er viktig for sporten i Trønder-Avisa. Det at vi nå har mulighet til strømme flere kamper, og da tenker jeg spesielt på bortekampene, er et solid bidrag til den digitale satsingen vår, sier Geir Jenshus.

Han tror direktesendingene vil by på en fin mulighet for dem som ønsker å se bortekampene til Verdal og Steinkjer direkte.

– Jeg tror dette tilbudet vi treffe mange Verdal- og Steinkjersupporterne som ønsker å se bortekampene til lokallaget sitt.