Issam Jebali skal spille for Rosenborg de neste fire årene

Den 26 år gamle tunisiske angrepsspilleren har signert en fireårskontrakt med RBK.
Sport

Kan bli spilleklar søndag, skriver rbk.no.


Svensk avis melder at Allsvenskan-angriper er klar for RBK

Rosenborg er nær ved å sikre seg en avtale med den tunisiske offensive spilleren Issam Jebali.

 

Issam Jebali skal spille for Rosenborg de neste fire årene. 26-åringen kommer fra svenske Elfsborg, der han står bokført med fem mål og fem assist for et Elfsborg-lag som har slitt så langt i sesongen.

Nummer 27

Jebali har fått draktnummer 27 i RBK, og det jobbes med å få han spilleklar allerede til søndagens hjemmemøte med Stabæk.

Den opprinnelige midtbanespilleren trives godt i 10-er rollen, men har også spilt på begge vingene, og i det siste også som midtspiss, skriver rbk.no.

Det spekuleres nå i at Jebali kan bekle den offensive midtbanerollen i det som har vært Rini Coolens 4–2–3–1, men også den rene spissrollen.

Skrev kontrakt

I formiddag var angrepsspilleren på Brakka i Trondheim og skrev under kontrakten som binder han til Rosenborg frem til sommeren 2022.

– Det er en av Skandinavias største klubber, så det er en glede for meg å komme hit. Jeg følger mine drømmer, så da er det perfekt for meg å komme hit til Rosenborg.

Denne sesongen var tunisierens tredje i Borås, etter at han gjorde seg bemerket på svensk nivå to. Jebali kom til svensk fotball i 2015 og signerte for Superettan-klubben IFK Värnamo før han gikk til toppdivisjonen og Elfsborg i 2016. Midtbanespilleren startet karrieren i hjemlandet for Étoile Sportive du Sahel i feriebyen Sousse på østkysten av Tunisia.