Eggen Rismark går fra Ranheim til eliteserierival

Stopperen har signert kontrakt med Brann.

Robert Stene og Christian Eggen Rismark.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Ranheim melder på sine sider at de har kommet til enighet med Brann om en overgang for midtstopper Christian Eggen Rismark.

Ekte Ranheim-gutt

– Christian har blitt gitt gode vekstvilkår og muligheter i Ranheim. Han har tatt alt med begge hender og hatt ei sterk utvikling. Fra 3.divisjon til Eliteserien på få år. En god historie. En ekte Ranheim-gutt hele bydelen er stolt av, en ekte Ranheim-gutt som når som helst er velkommen tilbake til klubben, sier trener Svein Maalen om Eggen Rismark til klubbens hjemmeside.

En fantastisk tid

Hovedpersonen selv skryter voldsomt av egen tid i klubben.

– Det har vært en fantastisk tid i Ranheim. En klubb som har sett potensiale i meg og gitt meg muligheten til å bli en bedre spiller. Jeg kommer alltid til å være Ranheim-fan, uansett hvor jeg spiller, sier Christian om tiden i Ranheim.

Han legger til at han ser fram mot nye utfordringer.

– Jeg gleder meg veldig. Det er en stor klubb i norsk sammenheng med ambisjoner. Tror det er en god match for meg på nåværende tidspunkt, forteller Christian om overgangen til Brann til hjemmesiden.

Får med lagkompis

Tidligere i sommer ble det klart at Kristoffer Løkberg også skal til Bergen og Brann. Han går midlertidig ikke til Brann før i januar.


LFK har signert Ranheim-spiller: – Jeg skal gi alt for laget

LFK styrker seg ytterligere. Simen Raaen Sandmæl vender tilbake for å hjelpe LFK opp av sumpen.

  

Motgangslagene Start og Ranheim utlignet hverandre i poengdeling

Finspillet og målene uteble da Start og Ranheim, som begge har slitt i Eliteserien i det siste, spilte 0-0 i Kristiansand søndag.