Det er tre år siden den offisielle åpningen av Vukuhallen.

Hjelde: – Det har virkelig blitt et flott anlegg

Lille Vuku med sine knapt 250 innbyggere kan skilte med det som kanskje er Nord-Trøndelags flotteste anlegg. Prosjektleder Snorre Hjelde er stolt, men innrømmer at det har krevd mye arbeid.

I all sin prakt: Vukuhallen sto ferdig i april 2015, før den offisielle åpningen kom i september. Ganske nøyaktig et år etter hallen ble reist sto nierbanen på østsiden klar. Idrettsbygget med lager på sørsida var klart litt før våren i år, og den nye elleverbanen er bare en knapp måned gammel.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Vuku: Sammen med Einar Landfald, Tor Barli, Odd Helge Roksvaag, var Snorre Hjelde med i byggkomiteen som står bak Vukuhallen. For sitt arbeid for Vuku IL ble sistnevnte det første æresmedlemmet i Vuku IL sin historie på åpningsdagen av Vukuhallen for ganske nøyaktig tre år siden.