RBK-trener Coolen tror Bendtner er ute i flere uker

Rosenborgs trener Rino Coolen tror Nicklas Bendtner er tilbake i spill tidligst etter europaligakampen mot Celtic, melder Adresseavisen.

Det går ikke veien for Nicklas Bendtner for tiden.   Foto: Terje Pedersen/ NTB scanpix

Sport

Bendtner har ikke bare trøbbel utenfor banen, det går ikke veien på banen heller. Han mister helt sikkert bortekampen mot Vålerenga kommende søndag. Kampen mot Celtic neste uke spiller han heller ikke.

Tilbake om to til tre uker

– Jeg tror Nicklas vil være tilbake i trening med resten av laget om to til tre uker. Det kan ta lengre tid, eller han kan komme tilbake raskere. Det vet vi mer om i løpet av de neste dagene, sier Rini Coolen til Adresseavisen.

Coolen var i snakk med RBKs medisinske apparat torsdag, og ifølge rapportene kan strekkskaden holde dansken borte fra banen i fem kamper. Rosenborg spiller tre kamper nærmest på rappen etter møtet med Celtic.

Innblandet i voldsepisode

Bendtner ble skadd mot Shkëndija da RBK tok seg til gruppespillet i europaligaen. Det var mens han under opptrening i København at han var innblandet i en voldsepisode som gjorde at en taxisjåfør pådro seg dobbelt kjevebrudd.

Saken etterforskes av dansk politi.


Taxisjef avviser at Bendtner handlet i selvforsvar

Sjefen til taxisjåføren som ble påført kjevebrudd av Nicklas Bendtner går til frontalangrep på påstanden om at RBK-profilen skal ha handlet i selvforsvar.Bendtners mange utenomsportslige hendelser

Nicklas Bendtner har gjennom sin innholdsrike fotballkarriere også gjort seg bemerket for en del utenomsportslige ting.