På lørdag går Simen Nysæter ut i ringen på «hjemmebane».

– I hodet mitt eksisterer ikke ordet «tap»

Simen Nysæter tar oss gjennom hele hans følelsesregister fra dagene før kamp til sekundene før det smeller, når han på lørdag stirrer sin ukrainske motstander i øynene.

Skal underholde: Født i Namsos. Bosatt i Trondheim. Det tar Simen Nysæter ti minutter å kjøre til Kolstad Arena hvor han på lørdag skal bokse proffkamp i. – Det blir en helaften for folk jeg kjenner, som jeg skal være med på underholde for. Hadde du spurt meg for to år siden hadde jeg aldri trodd på dette, sier hovedpersonen selv.  Foto: Eirik Evensen

Sport

TRONDHEIM: Det er kun dager igjen til Simen Nysæter går i ringen mot ukrainske Ivan Lysytsia. Stevnet Norway Fight Night 2018 blir det første i proffboksing på trøndersk jord siden 1973. Den gangen møtte Svein Erik «Spiker’n» Paulsen italienske Piero Meraviglia.