Begge nordtrønderne på banen i storkampen mellom AZ og Feyenoord

AZ Alkmar mistet terreng i toppen av Eredivisie etter uavgjort 1-1.

  Foto: Ed van de Pol

Sport

Det var duket for toppkamp da Svensson og Midtsjøs AZ møtte Feyenoord i Eredivisie søndag. Begge nordtrønderne startet kampen hjemme på Afas Stadion, og begge lag var avhengige av tre poeng for å holde følge med Ajax og PSV som begge har fått en forrykende start på årets sesong.

Startet bra

Det startet på best tenkelig vis for AZ. Allerede etter fem minutter dukket Albert Gudmundsson opp og sendte hjemmelaget i føringen. Bjorn Maars Johnsen entret banen etter 34. minutter da han måtte erstatte Myron Boadu som måtte forlate banen med skade. En mulighet for Johnsen til å vise seg fram. Norskamerikaneren har slitt med spilletid etter overgangen fra ADO Den Haag denne sommeren.