Blink scoret etter fire minutter, men måtte nøye seg med ett poeng

Spilte 1–1 hjemme mot Bryne søndag.

MELLOMFORNØYD: Blink-trener Are Tronseth sier det er rart at hjemmelaget ikke scoret mer enn ett mål på flere store sjanser.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Stjørdals-Blinks trener var bare middels fornøyd med ett poeng mot Bryne på nye Blink-banen.

– Vi hadde en bra start på første omgang og scoret før det hadde gått fem minutter. Men vi roter det til 30 sekunder før pause, men hadde fortjent å lede halvveis, sier Blink-trener Are Tronseth.

Sjansefull andreomgang

I andre omgang bølget spillet med sjanser til begge lag, noen av Blink-sjansene så store at Blink-trener sier det er rart de ikke ble mål på noen av dem.

– Men alt i alt var det greit nok med uavgjort, selv om vi hadde noen flere sjanser enn gjestene. Bryne er ett av de bedre lagene vi har hatt på besøk, sier Tronseth.

Scoret etter corner

Hjemmelagets mål ble scoret av Lars Ramstad på en retur fra Brynes keeper etter hjørnespark. Gjestenes mål kom ved Einar Tunheim Lye, også det på retur fra keeper etter at forsvarsfireren til hjemmelaget feilberegnet et langt fremspill.

Med ett poeng i dagens kamp ligger Stjørdals-Blink to poeng over nedrykksstreken, og går for full pott i neste kamp mot Vard Haugesund borte.