LFK-2 knuste Gjøvik-Lyn hjemme på Moan

LFK-2 fortsetter å imponere – Sikret seg bunnsolide 5-0 lørdag ettermiddag.

Andreas Hegdahl Gundersen i LFK-2s kamp mot Gjøvik-Lyn.   Foto: Eirik Evensen

Sport

LFK-2 virker å virkelig ha satt inn sluttspurten i tredjedivisjon. Laget har lenge slitt i bunnen av tabellene, og har spilt litt jojo med nedrykksstreken. Til tross for at de sikret seg litt pusterom etter en sterk borteseier mot Brumunddal i forrige runde. Den fulgte de opp lørdag ettermiddag. For hjemme mot Gjøvik-Lyn sikret de seg en svært imponerende 5-0 seier.

Komfortabel til pause

I noen åpningsminutter som sto og vippet litt skulle etter hvert LFK-2 ta kontroll. Horenus Taddese satte inn 1-0 etter 19 minutter. Noe overraskende var rutinerte Robert Stene i startoppstillingen. Spissen økte til 2-0 etter 26. minutter. Det var også resultatet da lagene gikk til pause.