Roger Naustan varsler flere muligheter for LFKs unggutter

Andreas Hegdahl Gundersen (18) spilte to kamper denne helgen da han fikk et innhopp mot Jerv. Nå varsler Roger Naustan at flere unggutter skal få sjansen.

Flere sjanser: Andreas Hegdahl Gundersen fikk noen minutter i uavgjortkampen mellom Jerv og LFK. Med fire kamper igjen av sesongen varsler Roger Naustan at flere unggutter kan få sjansen.  Foto: Eirik Evensen

Sport

I det 87. minutt i kampen mellom Jerv og LFK fikk Andreas Hegdahl Gundersen sitt tredje innhopp for sesongen. Unggutten har bøttet inn mål for klubbens andrelag, og står med 15 scoringer. To av dem dagen før kampen mot Jerv på søndag, da LFK-2 knuste Gjøvik-Lyn 5-0. Nå varsler Roger Naustan at flere kan få sjansen til innhopp når det står igjen fire kamper av sesongen.


Målløst da LFK fikk med seg ett poeng borte mot Jerv

Teorien om å berge plassen i obosligaen lever så vidt for LFK. Selv om de nå står med 16 kamper uten seier.

 

– Ja, vi har en tanke om å prestere godt som lag, men også at vi skal få se litt mer «youngboys». Men jeg slipper dem ikke til bare for å slippe dem til. Gundersen har levert bra lenge, og kanskje var det litt overmodent at han fikk seg en mulighet nå. Det er flere spennende typer som vi kan få se fremover.