Roger Naustan varsler flere muligheter for LFKs unggutter

Andreas Hegdahl Gundersen (18) spilte to kamper denne helgen da han fikk et innhopp mot Jerv. Nå varsler Roger Naustan at flere unggutter skal få sjansen.

Flere sjanser: Andreas Hegdahl Gundersen fikk noen minutter i uavgjortkampen mellom Jerv og LFK. Med fire kamper igjen av sesongen varsler Roger Naustan at flere unggutter kan få sjansen.  Foto: Eirik Evensen

Sport

I det 87. minutt i kampen mellom Jerv og LFK fikk Andreas Hegdahl Gundersen sitt tredje innhopp for sesongen. Unggutten har bøttet inn mål for klubbens andrelag, og står med 15 scoringer. To av dem dagen før kampen mot Jerv på søndag, da LFK-2 knuste Gjøvik-Lyn 5-0. Nå varsler Roger Naustan at flere kan få sjansen til innhopp når det står igjen fire kamper av sesongen.