SFK-treneren mener innspurten kan bli ekkel etter tapet for RBK-2

I en uhyre jevn divisjon er Steinkjer kun tre poeng unna nedrykksstreken. Trener Yngve Sakshaug føler SFK er utrygge.

Sindre Sakshaug i duell med Sondre Skogen på RBK-2.  Foto: Petter Macedo

Sport

Det tok under minuttet før RBK-2 svarte på Steinkjer sin ledelse på Guldbergaunet mandag kveld. At RBK ikke hadde scoret tidligere i omgangen skyldes mest marginer og en opplagt Andrej Novak i Steinkjer-buret. Da lagene kom ut igjen etter pause var det slutt på marginene. Steinkjer måtte resignere etter et fantastisk langskudd fra Mikael Tørset Johnsen, som sendte gjestene opp i 3–1. Det ble også sluttresulatet.


RBK-2 ble for sterke for Steinkjer som tapte på Guldbergaunet

Steinkjer står nå med tre kamper på rad uten seier, etter 1-3 mot RBK-2.

 

– Vi møter et veldig godt RBK-2 lag. De har modnet etter å ha spilt sammen i flere år nå. Det er kanskje ikke de største navnene som er på banen, men det er gode spillere. Det er ikke bestandig det er enklere å spille mot unge sultne spillere enn eliteseriespillere som kommer ned. Det var en fortjent seier til RBK-2, sier Yngve Sakshaug.