Klæbo: – Jeg blir pushet hele veien

Sprinttrener Arild Monsen mener Klæbo «holdt laget inne» i fjor. Klæbo selv føler han får bra matching av sine l agkamerater, og mener treningskompis Petter Northug jr. er i rute.

Verdens beste: Johannes Høsflot Klæbo håper den kommende VM-sesongen kan by på like mye suksess som den forrige, da var han ubestridt ener i langrennssporet. Arild Monsen (i bakgrunnen) mener Klæbo er målestokken resten av løperne må strekke seg etter.   Foto: Eirik Evensen

Sport

Johannes Høsflot Klæbo var medaljegrossist under fjorårets OL-sesong, da han ble den yngste sammenlagtvinneren i verdenscupen siden cupen ble offisiell i 1982. Samtidig sikret han seg tre gullmedaljer under OL i Pyeongchang. Nå er han godt i gang med oppkjøringen til den kommende VM-sesongen, hvor nye milepæler venter.