Steinkjerdommer innmeldt i blindeforbundet

Dommar Mads Følstad Skarsem  Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

Det var i oppgjøret mellom Florø og Strømmen i Obos-ligaen søndag kveld at steinkjerdommer Mads Følstad Skarsem ifølge Florø-fansen overså en situasjon hvor Strømmens keeper skal ha tatt ballen i hendene utenfor egen 16-meter.

Ifølge Firdaposten, som først omtalte saken, skal fansen ha blitt spesielt opprørt over denne episoden. En eller flere av supporterne bestemte seg dermed for å ta grep, og meldte Skarsem inn i Blindeforbundet.

Dommer Mads Følstad Skarsem hadde ikke fått med innmeldingen før Dagbladet tok kontakt med han tirsdag ettermiddag. Han reagerte imidlertid med latter.

– Jeg bruker ikke så mye energi på det, det får stå for deres egen regning. Men jeg forstår hvorfor de reagerer, det gjør jeg. Det skjønner jeg selv i ettertid, også, sier Skarsem til Dagbladet.

Det var Blindeforbundet selv som kontaktet Firdaposten om innmeldingen. På verveseddelen var navnet til Skarsem oppgitt, men telefonnummeret til avisa. Dermed fattet forbundet fort mistanke om at noe var galt.

Trønder-Avisa har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med Mads Følstad Skarsem.