Julie Victoria har tatt nye steg

Julie Victoria Berg fikk sist vinter en forholdsvis tøff start på seniorkarrieren. Helgas prestasjon i Hommelvik Grand Prix og oppløftende tester tyder på at Leksvik-jenta er skikkelig på gang.

I rute: Julie Victoria Berg beviste i Hommelvik Grand Prix at hun er i rute til vinteren. Leksvik-jenta ser ut til å ha tatt bra steg de siste månedene.  Foto: Svein Halvor Moe

Sport

HOMMELVIK: Julie Victoria Berg leverte et bra løp og gikk inn til en annenplass i dameklassen under helga Hommelvik Grand Prix. Tiden på 42:03,1 er en indikasjon på at hun mest sannsynlig er betydelig sterkere nå enn på samme tidspunkt i fjor. 21-åringen som avsluttet en god og innholdsrik juniorkarriere med deltakelse i junior-VM, har i likhet med mange førsteårsseniorer fått erfare at det er mye vanskeligere å hevde seg i senior- enn juniorklassen.